AW-5600FX félautomata csomagoló

A rugalmasság a DIGI integrált félautomata mérő és címkéző legújabb generációjának legfőbb jellemzője. Az AW-5600FX törékeny tálcákkal, szabálytalan alakzatokkal, sőt tálca nélküli termékekkel is dolgozhat. A DIGI népszerű pick-pack rendszerét új hardverfejlesztések egészítik ki. Az eredmény tartós, vonzó csomag és címke.

Főbb tulajdonságok:

  • – A csomagolt termékek széles skálájának előállítása
  • – Mindössze 800 mm x 935 mm beépítési hely szükséglet
  • – Frissített felhasználói felület, amely csökkenti a kezelő hibalehetőséget
  • – Maximális feldolgozási sebesség 17 csomag / perc
  • – A hordozó nélküli folyamatos címkézés csökkenti a címke költségeket

Többféle csomagolás

Az AW-5600FX kiválóan alkalmas a kihívást jelentő termékek csomagolására. A törékeny tálcák, a szabálytalan alakú tálcák és a tálca nélküli termékek, mint az egész gyümölcsök és a sajtok gyorsan és szépen csomagolhatóak és címkézhetőek. Alkalmazása jelentős megtakarítást biztosít a csomagoló film, energia és munkaidő terén.

Könnyű kezelés

Az AW-5600FX letisztult felhasználói felülete segíti a felhasználókat a különböző feladatokhoz tartozó beállítások gyors elvégzésére. A címkék létrehozása, konfigurálása és nyomtatása egyszerű.  Az üzemeltetők a címkét közvetlenül a 12,1 hüvelykes színes kijelzőn megtekinthetik, és csak a szükséges adatokat nyomtathatják.

Látványos címkék

Az AW-5600FX automatikusan beállítja a címke méretét, hogy illeszkedjen a különböző mennyiségű szöveghez és grafikához. Az egyéni címkéket egy folytonos, hordozó nélküli címkékre nyomtatja, és a kívánt méretnek megfelelően vágja. Az új, 300 dpi felbontás lehetővé teszi a kis betűk jól olasható nyomtatását a táplálkozási és allergén információkhoz.

Az AW-5600FX működése:

AW-5600FX prospektus (angol)