Fuelomat

FuelOmat üzemanyag lopásgátló rendszer

Fuelomatról

A FuelOmat egy benzinkútra telepíthető üzemanyag-ellenőrző rendszer, amely szükségtelenné teszi a közvetlen felügyeletet és az adminisztrációt a tankolás során. Ez a technológia az üzemanyaggal való manipulációt lehetetlenné teszi. Ennek a rendszernek köszönhetően teljes körű, azonnali információt szerezhetnek a járműpark tankolásairól.

A FuelOmat rendszer a telepített üzemanyagtöltő állomásokon regisztrálja a tankolás időpontját, a tankoló személyét, a megtankolt járművet és a tankolt mennyiséget. Ez megakadályozza az üzemanyag személyi felhasználását és az ehhez kapcsolódó visszaéléseket. A rendszer automatikus, teljesen megszünteti a felügyelet és az utólagos adminisztráció szükségességét.

A rendszer azonosítja a járművet az RFID-olvasó segítségével tankoláskor, a tankoló pisztolyon lévő olvasóval. Az olvasó akalmazható tankolóállomás és tartálykocsi esetén is. Ez biztosítja, hogy csak olyan járű legyen tankolható, amely regisztrálva van. Az üzemanyag adagolása csak akkor történik, ha a pisztoly a regisztrált jármű tankolónyílásában van. Ha a tankoló pisztolyt a nyíjástól eltávolítjuk az üzemanyag adagolás megszakad. Más jármű vagy tartály nem tölthető.

Fuelomat

Ajánlatkérés