Megoldásaink

kereskedelmi merleg

Kiskereskedelem

Olyan termékeket és innovatív megoldásokat kínálunk szupermarketek, kisboltok és áruházak részére, amelyek javítják a hatékonyságot  és a vásárlói elégedettséget, illetve eszközeink használatával csökkentik a fogyóeszközeik költségét.

húsfeldolgozás

Termékeink széles skálájával megbízható és innovatív megoldásokat kínálunk a húsfeldolgozó ügyfeleink számára, legyen szó mérésről, címkézésről vagy csomagolásról. A linerless címkéink használatával változó adattartalom mellett is biztosítják a teljes kitöltöttséget és a gazdaságos címkefelhasználást.

 

husfeldolgozas
zoldseg-gyumolcs

Zöldség, gyümölcs

Megoldásainkkal gyorsítjuk és támogatjuk a zöldség- és gyümölcs szektorban tevékenykedő ügyfeleink mérési, címkézés és csomagolási munkáját, legyen szó tálcás vagy tálca nélküli termékről. Berendezéseinkben található intelligens nyomtatásnak köszönhetően a nyomtató felismeri a nyomtatandó címke méretét, ezért csak egy típusú címke beszerzése és kezelése szükséges.

 

Pékség

Digitális címkenyomtatós mérlegeinkkel és nagy teljesítményű címkéző, illetve csomagológépeink használatával növeljük a teljesítményt és értékes időt takarítunk meg ügyfeleink számára. Berendezéseinkben található intelligens nyomtatásnak köszönhetően a nyomtató felismeri a nyomtatandó címke méretét, ezért csak egy típusú címke beszerzése és kezelése szükséges.

 

pekseg
tejuzem

tejüzem, sajtmanufaktúra

Gyors mérési, címkézési és csomagolási funkcióval ellátott eszközeink, illetve sajtdaraboló készülékeink segítségével maximalizáljuk a hatékonyságot és jelentős időt sporólunk meg ügyfeleink részére.

cukrászat

Az átlátszó címkék használatával vonzóvá és ellenállhatatlanná tesszük termékét, illetve az automatikus vágó funkcióval ellátott eszközeinknek köszönhetően a címkék nem sérülnek és esztétikusak maradnak. A végtelen címkék használatával akár 40%-al csökkentjük a veszteséget és a címkék költségét.

 

cukraszat