Rólunk

Miért a Novum Global?

merleg szerviz

A NOVUM GLOBAL a NOVUM  csoport tagja, 1992 óta fontos pozíciót tölt be a magyar piacon kereskedelmi mérlegek szállítójaként. 

A Novum Global a japán DIGI márka kereskedelmi és ellenőrző mérlegeinek kizárólagos importőre több mint 4.000 kezelt mérleggel országszerte, amelyek alkalmasak mind kereskedelmi, mind ipari környezetre.

A vállalat portfoliójába tartozik még az ipari címkézőgépek, félautomata és automata csomagolóberendezések, sajtdaraboló, felvágott szeletelő és csomagoló forgalmazása és szervizelése, illetve a FuelOmat üzemanyag lopásgátló rendszer kizárólagos magyarországi forgalmazása.

A több mint 25 éves működésnek köszönhetően rendelkezünk a szükséges tapasztalatokkal, ismeretekkel a szakterületünkön és komplex megoldásokat kínálunk ügyfeleink részére, amelyek növelik hatékonyságot a kiskereskedelemben és a termelékenységet az iparban.

Egyéni szemléletet vallunk, vagyis minden ügyfelünknek személyre szabott megoldást kínálunk és integráljuk eszközeinket igényeinek megfelelően.

A Novum Global támogatást nyújt az összes szállított szoftverhez és hardverhez a telepítéstől, az egyes eszközökkel kapcsolatos oktatástól a jótállásig és a jótállás utáni szervizig.  termelékenységet az iparban.

Ajánlatkérés